Fabrika kože "Dafar" na putu oporavka

Fabrika kože "Dafar" u Zrenjaninu, posle višegodišnjeg posrtanja, ostvarila je prošle godine pozitivan finansijski rezultat i sa dokapitalizacijom od dva miliona evra planira da postane lider u regionu. Cilj je da se u pogonima koji su pre privatizacije pripadali fabrici kože "Toza" poveća obim otkup sirove kože, koja se posle prerade najvećim delom izvozi u Italiju. Vlasnici zrenjaninskog "Dafara", koji zapošljava 95 radnika, su italijanska komanija "Falk" i holandska "Kitrans".

Fabrika kože Fabrika kože "Dafar" u Zrenjaninu, posle višegodišnjeg posrtanja, ostvarila je prošle godine pozitivan finansijski rezultat i sa dokapitalizacijom od dva miliona evra planira da postane lider u regionu, najavio je danas predsednik Upravnog odbora te fabrike Zoran Galović.

On je zamenika gradonačelnika Zrenjanina Gorana Kaurića upoznao i sa planovima da se u pogonima koji su pre privatizacije pripadali fabrici kože "Toza" poveća obim otkup sirove kože, koja se posle prerade najvećim delom izvozi u Italiju.

Vlasnici zrenjaninskog "Dafara", koji zapošljava 95 radnika, su italijanska komanija "Falk" i holandska "Kitrans".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik